Financiële tips & tricks

beleggen

Waarom beleggen in grond een goede investering van uw vermogen is

s5_logo

vastgoedEr zijn tegenwoordig een heleboel manieren om geld te investeren. Van valuta en cryptocurrency tot aandelen in bedrijven, kansen liggen overal. Verschillende vormen van investeringen dragen vaak wel verschillende risico’s en mogelijk rendement. Aandelen in bijvoorbeeld bitcoin kunnen in korte tijd veel opleveren, maar u kunt ook uw geld snel kwijt zijn. Op een spaarrekening is het risico op verlies heel laag, maar wordt u geld sneller minder waard door inflatie dan u er door het rentepercentage bij krijgt. Een goed idee dus om eens te kijken welke investering nu wel zonder al te groot risico een goed rendement levert. Heeft u wel eens aan beleggen in grond gedacht? Mits u dit goed doet, is het rendement hierop erg goed en het risico laag. Grond is immers altijd nodig! Weet u niet waar u op moet letten? SA Vastgoed helpt u graag bij uw investering.

Beleggen in grond

Er zijn een aantal redenen waarom grond flink meer waard kan worden. Wanneer het bestemmingsplan wijzigt, mogen er ineens andere dingen met de grond gedaan worden. Het kan bijvoorbeeld dat grond bestemd voor landbouw ineens ook gebruikt mag worden voor de bouw van winkelstraten. Doordat projectontwikkelaars meer geld aan die grond kunnen verdienen, wordt deze meer waard. Het kan ook zijn dat de gemeente een nieuwe weg wil gaan aanleggen. Is dit over uw stuk grond? Dan betalen ze u hier vaak een mooie prijs voor. Het is daarbij wel belangrijk dat u de signalen kent die hierbij horen. U kunt dit ook aan SA Vastgoed uitbesteden. Dit bedrijf heeft ruime ervaring in het herkennen van de signalen, en investeert uw geld in grond die waarschijnlijk meer waard zal worden.

Contact met SA Vastgoed

Wilt u ook uw investering in grond graag uit handen geven aan een ervaren en professionele derde partij? Neem dan contact op met SA Vastgoed. Ook bij overige vragen staan ze u graag te woord.

Geef een reactie